22 d’octubre 2008

FATALITATS

Elll plora com un desconsolat per ella, que l'ha deixat. El que no sap és que exactament d'aquí a 72 hores, a la parada de l'autobús, coneixerà la dona de la seva vida, que s'enamorarà perdudament d'ell només de veure'l.

L'home que inverteix en borsa ha guanyat 1 trilió d'euros en accions de Repsol en un sol dia. El que no sap és que demà serà víctima de la seva cobdícia i en perdrà 2, de trilions.

El famós futbolista acaba de signar el contracte de la seva vida. No sap però que les seves cames tenen data de caducitat. Li hauran d'amputar l'extremitat inferior dreta dilluns que ve a causa d'una infecció a l'úngla del dit gros del peu que li ha pujat cama amunt. Sempre li quedarà l'esquerra.

El malalt terminal fa temps que està trist. Sap que s'està consumint... que això s'acaba... El que no sap és que demà sortirà per la tele la notícia d'uns investigadors islandesos que han trobat la fórmula del fàrmac que li salvarà la vida. Serà molt car? -es preguntarà.

La noia dels cabells rossos viu feliç i contenta. No li fa por res. D'aquí a 10 minuts, quan vagi a comprar llet al súper, serà atropellada per una moto. Ella no ho sap però abans de donar-se el cop de cap fatal contra l'asfalt, pensarà que és la dona més afortunada del món.

Li acaba de fer un petó. Ella a ell. S'han jurat fidelitat per sempre. Ell li ha promès la Ciutat. I ella l'estrella més brillant de la Galàxia. El que ella no sap és que dissabte vinent, a l'hora de berenar, l'enxamparà in fraganti al seu llit amb la seva germana. Una altra estafa sentimental.

Viu més feliç que un gínjol i no té diners. No s'imagina pas que en el pròxim sorteig de la Loteria de Nadal tindrà a les seves mans el dècim guanyador. Ah! Tampoc sap que això serà la seva perdició i que viurà amargat per sempre més per culpa d'aquest "cop de fortuna".