14 de desembre 2008

LLISTES - 4- Vinagre (i els seus personatges)

1. Jacobo de Camps Martín: "pijoteras" hortera resident a la part alta de Barcelona. Els seus esports preferits són el Pitch & Putt, el pàdel, devorar tataky de tonyina i pimplar-se gintònics a una velocitat frenètica. Pateix d'accentuats tics racistoides i classistes. Li encanta fardar del Maserati del papà.


2. Noè: venedor de gelats i pescador d'una petita localitat de l'Alt Empordà (sembla ser que podria ser Cadaqués). És un gran entusiasta dels insults pensats i fabricats a la República Independent del Cap de Creus. El reconeixereu fàcilment perquè acostuma a portar gorra de mariner i camises gruixudes de quadres.


3. Yeral: professor de gimnàs obsessionat per tots i cadascun dels músculs que composen el seu cos. Es desespera amb alguns dels seus ineptes alumnes.

4. Gianfranco: tradicional futbolista italià sobreprotegit per la Mamma. El seu principal objectiu són les ties bones. Molt abans que fer gols en el terreny de joc.


5. L'home Rar: la nòvia d'aquest home és imaginària. Només existeix dins del seu cervell. De fet, ella potser sí que existeix pero és invisible a ulls de qualsevol altre mortal que no sigui el nostre Home Rar. Tots dos mantenen diàlegs hilarants, surten a sopar, van de compres... Com una parella "normal", vaja.

3 Comments:

Blogger Oriol Marquet said...

Crack!! com estem?? de Vinagre m'encanten el Pijo i les caixeres del super, em parteixo... tot i que trobo que el programa va començar molt fort i ara costa mantenir el nivell...

el guardia del zoo també té algún gag genial!

ens veiem demà!!

1:00 a. m.  
Anonymous Anònim said...

Jo voto pel JAcobo!

4:52 p. m.  
Blogger aquest llibre said...

xaviiiiiiii... aqui tens a dos grans fans de JACOBO!!! el nostre tipu ideal..gintonic nen!!!

11:57 p. m.  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home