03 de maig 2007

UN DIA EN PENEDES

Notes que poden ser del vostre interès. (Repeteixo, PODEN SER, no vol dir que SIGUIN)
Los Hermanos Marx parlaven d'un dia a les carreres o d'un dia a l'òpera. Jo parlaré d'un dia a l'oficina. Sí, què passa... Em poso al mateix nivell que los Hermanos Marx. Aquí teniu unes petites gotes del que pot ser un dia de treball al barri de Sants...
· Esto es pa' mear y no echar gota (quan flipem per alguna cosa que és PER FLIPAR!)
· Sense un duro però amb estil (trosset d'una cançó de Sau aplicable als morosos de l'oficina)
· Armando Jaleo! (a l'hora de posar la combinació de les alarmes en la petita pantalla LCD s'hi pot llegir quan s'està efectuant la seva connexió: Armando (paraula que un dels dos empleats ha de dir en veu alta per què l'altra respongui a continuació: Jaleo!)
· Caix Fort (no em pregunteu perqùe però la Caixa Forta la denominem Caix Fort. Petit aclariment: cap dels dos empleats se li coneix domini amb cap dialecte de la Catalunya Nord en què s'obvia la A en els acabaments de paralues)
· Això es pot salvar (títol d'una cançó de Sau que apliquem quan un client va justet però pot revertir la situació. A vegades ens atrevim a cantar-la i tot. Aleshores, fem un "flacu" favor a la música...)
· Pastarrufa (nom amb el què comunament anomenem el diner)
· Rebut (no se sap si aquest aparaula s'escriu amb E o amb A. Depenent d'això pot voler dir una cosa o una altra). Rebut: Escrit signat en què hom reconeix haver rebut d'algú diners o una altra cosa. Rabut: dit d'aquell que té molt rabu (lleig lleig).
· "Con esa cara de idiota" (trosset de cançó que cantem quan hem de reconèixer algun error propi o aliè)
· "Como van los cubatas..." (frase aplicable al servei de valisa de l'empresa. Quan has enviat documentació al departament 892 i arriba dues vegades consecutives al 882 és que en el departament encarregat de distribuir la documentació via valisa ha corregut l'alcohol d'alta graduació en abundància).
· "Estimats amics a la vegada que companys d'auditoria" (ironia 100% per qualificar i definir els "companys" i "amics" del departament més temut de tots...)
Pot ser que continui (ho sé, tinc pendent d'acabar el viatge en metro; és que ara vaig en moto, i el krakosky; que algú desfaci l'empat tècnic que regna en el marcador)

2 Comments:

Anonymous Anònim said...

Només uns éssers tant frívols com esl treballadors de les caixes podrien establir tal nomenclatura... deveu ser de les poques caixes amb sentit de l'humor no?Jo de petita em pensava que la gent vivia dins de les urnes de cristall... Ara penso q alguns ho haurien de fer..
LADY VAMP

1:45 p. m.  
Anonymous Anònim said...

Aquest blog no és diari, ni semanal; ni tant sols és mensual. Es tracta d'un blog quatrimestral. Compte, hi ha el perill que el delit es converteixi en apatia.

C.C.A.B.
Campanya contra l'abandonament de blogs (Que trist, i més a l'estiu...)

(com antany es digué per aqui, krakoski ja)

5:51 p. m.  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home